Her kan du bestille gratis specialisthjælp, og få en skræddersyet industrivaskeløsning

Mangelfuld eller dårlig rengøring af emner til industriproduktion sænker typisk levetiden markant på det produkt, emnet skal være en del af. Det gør at mange fabrikanter stiller store krav til renheden af de emner de modtager, som skal indgå i en samlet produktion. Det kan være et emne til brug i en motor, hvor kravet du møder kan f.eks. være at der højest må være 5 partikler på 50 my og 100 partikler på 100 my på emnet, hvor du også skal kunne dokumentere, hvad partiklerne består af. Renhedskravet kan være defineret i ISO standarder.

Det kan være svært selv for fagfolk at få det rette forhold mellem emnetype, vask, skyl, tørring og sæbe. Konsekvensen ved forkert vask kan være at du ser mørke pletter på metal, der ellers skulle have haft en blank overflade, eller der sidder spåner på emnet når det er færdigbehandlet. I begge tilfælde, kan det betyde en tabt produktion, eller yderligere efterbehandling, der koster penge.

Udfordringen ved at vælge en industrivaskemaskiner er, at de koster mange penge, de optager meget plads i produktonsmiljøet, og så er de sjældent udviklet til dit behov. Derfor kan du risikere at købe en for lille løsning eller stor vaskeløsning. I begge tilfælde kan det koste mange penge og ærgelser i forhold til at få en vaskeløsning, der skræddersyet til dig

Når du bestiller gratis hjælp fra en specialist, får du følgende:

Hvis du vælger at takke ja til vores løsning, får du hjælp til følgende:

Udfyld formularen

Scroll to Top

Få vores rådgivning med i dine overvejelser

Udfyld nedenstående oplysninger - og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.