Tilbehør

Forskellige optioner til forskellige behov

Til vores maskiner har vi et stort program af tilbehør, der helt sikkert også opfylder dine behov. 

Se vores program af tilbehør

Klik på fanerne for at se mere.

Olieseparator Cobra 3000 model

Olieseparator

Vores olieseparator er effektive til at opsamle olie eller fedt i vand-overfladen. Vi har et større udvalg af forskellige typer olieseparator, alt efter opgave og behov.

HL14(resize)

Udsugning

Vores udvalg af ventilatorer, bruges til at suge vanddampe ud under, eller efter endt vaskecyklus. Vi har forskellige størrelse ventilatorer til vores vaskeanlæg, alt efter maskinstørrelse.

Trykfilter(resize)

Trykfilter

Vores trykfiltre består af to typer – trykfiltre med poseindsats eller trykfiltre med patroninsats.

Ringkammer(resize)

Afblæsning

Til at afblæse emnerne for det værste vand eller minimere overslæb i vores anlæg, kan man tilvælge en løsning med trykluft eller en ringkammerblæser.

image049

Ugeur

Ugeuret er til at styre varmelegemer og evt. olieseparator. Indstil dit anlæg til hvornår den skal slukke og tænde både varmelegemer og olieseparator, alle ugens dage. Kan også styres via Bluetooth.

Dosering

Kemidosering

En kemidosering er et godt tilvalg til sit vaskeanlæg, da den søger for at den optimale sæbekoncentration opretholdes under drift.

Automatisk vandpåfyldning

Automatisk vandpåfylding

Undgå at hele tiden skulle manuelt fylde vand på anlægget. Ved at tilføje automatisk vandpåfyldning, søger anlægget selv for at tilføje mere vand når vandstanden er for lav.

lænsepumpe(resize)

Lænsepumpe

Vores lænsepumper tilvælger man typisk hvis man har behov for at tømme tankene over i en ekstern tank eller over niveau.

image055

Lysfyr

Et lysfyr er en god option på sit vaskeanlæg, hvis man har behov for at kunne se på afstand om anlægget er i drift, færdig med vaskecyklus eller er stoppet på grund af fejl.

PLC(resize)

PLC

Har man behov for flere processer og lidt mere kontrol over de forskellige vaskeprocesser, kan man tilføjes en PLC, samt touch screen. (Compo Cleener og Twin Cleener, kommer standard med PLC og Touchscreen)

HT pumpe

Højtrykspumpe

Har man behov for at kunne højtryksspule sine emner, kan man vælge at få monteret en højtrykspumpe.

image054

Drypbakke

Er uheldet ude, er det rart med en sikkerhedsspildbakke, så vandet ikke kommer længere ud i produktionen.

image064

Ind-/ udløb

Bestem selv hvor langt ind- og udløbet skal være på maskinen. Eller hvis behovet er der, tilføj en rullebane før- og efter vaskeanlægget.

image051

Transportør

Vores transportør er en god løsning, hvis man har mange mindre emner der skal fødes til indløbet.

Bånd

Transportbånd

Til vores Compo Cleener™, findes et stort udvalg af forskellige typer transportbånd, alt efter behov.

Drejebord

Drejebord

Vores drejebord er en god løsning til vores Compo Cleener™, hvis man mangler en simpel måde at opsamle flere emner som kommer fra udløbet efter endt vaskecyklus.

image063

Momentbegrænser

Momenbegrænseren er en sikkerhedsforanstaltning man kan tilføje, i tilfælde af at et emne eventuelt sætter sig fast under drift – og dermed undgå at noget bliver rykket itu.

Transportvogn til Frontlåge delevasker

Transportvogn

Til vores frontlåger anbefaler vi at man tilvælger en transportvogn eller laderampe til at kunne trække hele emneristen ud på efter vask. Ved at kunne trække hele risten ud, medvirker til en bedre arbejdsstilling. Transportvognen er det oplagte valg, hvis man har behov for transportering af emnerne før eller efter vask.

 

Laderampe(resize)

Laderampe

Til vores frontlåger anbefaler vi at man tilvælger en laderampe eller transportvogn, til at kunne trække hele emneristen ud på efter vask. Ved at kunne trække hele risten ud, medvirker til en bedre arbejdsstilling. Laderampen er det oplagte valg, hvis man ikke har behov for transportering af emnerne før eller efter vask.

 

Dobbeltlåge(resize)

Dobbeltlåge

På vores frontlåger, er det muligt at lave kabinen gennemgående. Denne løsningen gør det muligt at lade vaskanlægget fra den ene side, og aflade den fra den anden side af vaskeanlægget. Dette gøres ved montering af en ekstra pneumatisk låge på bagsiden af anlægget.

image054

Gearmotortræk for dyserør

Som standard på vores DF modeller, roterer dyserørende via dysetrykket. Men har man mange forskellige størrelser emner, anbefaler vi at man får monteret gearmotortræk på den øverste dysebom. Gearmotoren søger dermed for, at dysebommen altid roterer i et jævnt tempo og opnår derved også et bedre vaskeresultat. (Denne option er ikke egnet til vores Twin Cleener, da den kommer standard med kvadratisk vaskesystem via kædetræk)

Tromle frontlåge

Tromleindretning

Vores frontlåger kan også indrettes med et 2- eller 4- kurvesystem, som roterer inde i kabinen. Denne option, kan være en god løsning hvis man har mange små emner der skal vaskes.

motortræk(resize)

Gearmotortræk på kurv

Som standard på vores toplågemodeller, roterer vaskekurven via dysetrykket. Men har man mange forskellige størrelse emner, anbefaler vi at man får monteret gearmotortræk på kurven. Gearmotoren søger dermed for, at vaskekurven altid roterer i et jævnt tempo – og opnår derved også et bedre vaskresultat.

Tromleindretning

Tromleindretning

Vores frontlåger kan også indrettes med et 1- eller 2-kurvesystem, som roterer inde i kabinen. Denne option, kan være en god løsning hvis man har mange små emner der skal vaskes.

hjul

Anlæg monteret på hjul

På vores RT 700, er det muligt at få monteret hjul på maskinfødderne. Så har man behov for at kunne placere dette anlæg forskellige steder i produktionen, gør denne option det lidt nemmere.

Rensekurv(resize)

Kraftig kurv i rustfri stål

Denne type kurv er lavet i kraftig rustfri stål. Kurven har håndtag og kan stables. Den findes i forskellige størrelser.

Justerbar låg(resize)

Låg til kraftig kurv

Til RK kurven, findes også forskellige typer låg – almindelig låg eller justerbart låg.

Minikurv(resize)

Mini kurv med låg

Denne kurv er lavet i tynd rustfrit stål. Kurven kommer med tilhørende låg og findes kun i en størrelse:
200x200x200 mm.

Minikurv 2(resize)

Mini kurv uden låg

Denne kurv er lavet i tynd rustfrit stål. Kurven har ingen tilhørende låg og findes kun i en størrelse:
400x280x100 mm.

Scroll to Top

Få vores rådgivning med i dine overvejelser

Udfyld nedenstående oplysninger - og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.